Klukkufoss in west IJsland II

Werkcode: 277 750 Kopieer de werkcode

Gerry van Roosmalen profielfoto De Klukkufoss is een waterval in west IJsland op het schiereiland Snaefellsnes. De waterval ligt niet ver van de beroemde gletsjer Snaefelssjokull, die de inspiratie gaf aan Jules Vernes voor zijn beroemde boek: Reis naar het middelpunt van de aarde. Klukkufoss betekend klokwaterval

Dit werk wordt aangeboden door Gerry van Roosmalen

Mijn naam is Gerry van Roosmalen, van beroep fotograaf en auteur. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven besloot ik in 2002 het roer radicaal om te gooien en me volledig te richten op mijn passie: fotografie. Tussen 2002 en 2004 bezocht ik de fotovakschool in Apeldoorn waar ik afstudeerde in de studierichtingen portret en reportage.

In 2006 besloot ik me te verdiepen in documentaire fotografie. In 2009 verscheen mijn eerste boek over een project dat ik in Groenland uitvoerde: "Waarom Groenland..." Dit boek is nog slechts als i Book verkrijgbaar.

In 2012 verscheen mijn boek "Ode aan IJsland". In dit boek combineerde ik de beelden die ik schoot tijdens mijn diverse rondreizen op IJsland met teksten waarin ik probeerde mijn indrukken en gevoelens te verwoorden die ik zelf mocht ervaren toen ik de eerste keer oog in oog stond met de spectaculaire of soms gewoon lieflijke landschappen van IJsland. Het boek "Ode aan IJsland" is te bestellen via https://www.odeaanijsland.nl, of bij BOL.com.

In mijn Webshop verzamel ik de mooiste beelden die ik tijdens mijn reizen of soms gewoon in de studio maakte. Zit er voor uw smaak niet het geschikte beeld bij, neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat mijn archief met beelden iets passends voor bij u thuis of op de zaak bevat. Gerry@1ivision.nl

Meer weten over Gerry van Roosmalen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Guus van Herwaarden
Nederland
5 / 5

Gewoon super
Even contact gehad over de levertijd en meer dan super snel alles geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Peter
Nederland
4.5 / 5

Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
E
Nederland
5 / 5

Supersnel!
Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Billy en Unice
Nederland
5 / 5

GEWELDIG.
Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
yuri keizer
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit doek, het staat fantastisch op de muur

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Evelyn
Nederland
5 / 5

Enorme keuze aan hoogwaardige kunstreproducties
Mooie kwaliteit canvas prints. Zorgvuldig verpakt, en op de geplande dag bezorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Helma van Kooten
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met het bestelde kunstwerk. Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Mocht je twijfelen, doe dat maar niet, het is zo mooi!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Tineke
Nederland
5 / 5

geweldig
contact prima verzending, keurig eindresultaat precies zoals ik me had voorgesteld, wij zij er kei blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Maria
Nederland
5 / 5

Supermooi
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Dirk
Nederland
5 / 5

Top!
Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Quido
Nederland
5 / 5

Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Marc Goorden
Nederland
5 / 5

Perfecte service en zeer mooi resultaat van onze bestelling
Onze bestelling werd zeer goed opgevolgd en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Werk aan de Muur ten zeerste aanraden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Klukkufoss in west IJsland II van Gerry van Roosmalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
90,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden